Ultimele Foto & Video

Aranjamente

Iti stam la dispozitie acum si pe WWW.C-STORE.RO  cu o gama variata de produse destinate Botezului.

 

EVENTURE CENTRAL STORE este ultima creatie Eventure Co. & Butterfly Agency, este un shop online unde puteti gasi o gama variata de produse destinate evenimentelor, unde iti poti crea Invitatia de Botez sau comanda Aranjamentele florale, fie ele fresh sau dry.

Am creat acest store pentru a veni in intampinarea dumneavoastra cu produse lucrate frumos, inspirate si concepute in decursul timpului de catre designerii nostri in cadrul evenimentelor semnate Toni Malloni, iar mai sus puteti vedea efectiv fotografii de la diverse evenimente.

EVENTURE CENTRAL STORE este magazinul tau virtual unde ideile, nevoile si inspiratia se imbina perfect! Invitatiile de Nunta, o noua lume care mi se dezvaluie in spatele creatiilor semnate de catre graphic designerul Corina Matei.

EVENTURE CENTRAL STORE o solutie colorata pentru Lumanari de Botez unicat, special create pentru fiecare eventiment in parte. Pastram tematica, cromatica insa nu renuntam sa ne reinventam de fiecare data prin intermediul produselor pe care le producem cu drag si pasiune!

Viziteaza-l si tu acum WWW.C-STORE.RO
EVENTURE CENTRAL STORE este ultima creatie Eventure Co. & Butterfly Agency, este un shop online unde puteti gasi o gama variata de produse destinate evenimentelor de orice factura - nunta, botez, aniversari sau petreceri corporate, si unde puteti comanda online aranjamente florale semnate de catre designerul de nunti, Toni Malloni.

Am creat acest store, acest magazin online pentru a veni in intampinarea dumneavoastra cu produse lucrate frumos, inspirate si concepute in decursul timpului de catre designerii nostri in cadrul evenimentelor marca Eventure.

Pentru Craciun va propunem decoratiuni de brad unicat, accesorii, cadouri, ambalaje sau produse handmade pe care le puteti comanda si personaliza online astfel incat sa iti pregatesti Sarbatorile pana la ultimul detaliu, la fel si pentru Sarbatorile Pascale!


EVENTURE CENTRAL STORE este magazinul tau virtual unde ideile, nevoile si inspiratia se imbina perfect! Invitatiile de Nunta, o noua lume care mi se dezvaluie in spatele creatiilor semnate de catre graphic designerul Corina Matei.

In handmade accentul cade pe Creator, iar creatia in sine devine o manifestare a simturilor, de-aceea va promitem sa surprindem emotii si la un click distanta de dumneavoastra!

EVENTURE CENTRAL STORE - O noua modalitate de a face un cadou, prin noi poti comanda un Buchet de flori si il poti trimite la persoana draga, si tot aici poti gasi consiliere online legat de ce produs ti se potriveste sau iti poti crea Buchetul in functie de preferintele tale, la dispozitie iti sta chiar Toni Malloni, specialistul nostru in materie de Aranjamente florale si Design interior.


EVENTURE CENTRAL STORE o solutie colorata pentru Lumanari de Botez unicat, special create pentru fiecare eventiment in parte. Pastram tematica, cromatica insa nu renuntam sa ne reinventam de fiecare data prin intermediul produselor pe care le producem cu drag si pasiune!BOOKING: