Ultimele Foto & Video

Colectii Lumanari Botez

 

Accesorii pentru Botez  - realizam si livram Lumanari decorative si Lumanari pentru Botez in toata tara.

Lucram doar cu Lumanari din ceara naturala, fara efecte zapada, sau alte efecte. Linia de Lumanari este creata de Toni Malloni si puteti sa le comandati online pe www.eventurecentralstore.ro
sau sa ne contactati.

Se lucreaza si pe comanda speciala, daca nu gasiti in colectia noastra un model de Lumanare care sa se potriveasca cu tema Botezului dvs., atunci nu ne ramane decat sa realizam o Lumanare intocmai cu preferintele dvs. Alaturi de Lumanare de Botez va oferim si Setul de Sticlute Ulei & Vin personalizate, necesare pentru Biserica, sau Cutia pentru trusou bebe, si ea deasemenea, accesorizata!

Accesorii pentru Botez - realizam si livram Lumanari decorative si Lumanari pentru Botez in toata tara.

Toni Malloni este designerul de evenimente al agentiei Eventure Company si persoana care lucreaza efectiv lumanarile impreuna cu ceilalti floristi si designeri. Materialele folosite sunt atent alese, in baza experientei cumulate in decursul timpului, si feedbackul real al clientiilor. Agentia Eventure este manageriata de Toni Malloni si produce Lumanari de Botez de Colectie de peste 7 ani. Toate creatile semnate Toni Malloni sunt unicat, se lucreaza doar in atelierele nostre si doar cu lumanari din ceara naturala. Livrarile se fac de catre agentie in ziua Botezului, sau intr-o alta zi stabilita impreuna. Puteti achizitiona online de pe storeul nostru www.eventurecentralstore.ro sau puteti intra si pe www.kidplaza.ro. Kidsplaza este unicul magazin destinat copiilor unde puteti gasi creatiile Toni Malloni atat online cat si in Showroomul din Baneasa. Sa nu uitam insa un aspect esential, se lucreaza in special pe comanda, mai exact daca nu gasiti in magazine un model de Lumanare care sa va placa, cu mare drag va stau la dispozitie!
Alaturi de Lumanare de Botez va oferim si Setul de Sticlute Ulei & Vin personalizate, necesare pentru Biserica, sau Cutia pentru trusou bebe, si ea deasemenea, accesorizata!

BOOKING: