Ultimele Foto & Video

Despre mine

Toni Malloni este designerul de evenimente al agentiei Eventure Company  si partener Vaida Show & Orchestra alaturi de Mirela Boureanu Vaida, solist al Teatrului de Revista C. Tanase si moderator Antena 1.

Agentia Eventure Company este manageriata de Toni Malloni si produce evenimente intr-o maniera atipica agentiilor romanesti de pe piata de mai bine de 7 ani.

Dincolo de acest statut de manager si impresar, Toni Malloni este persoana care are grija ca evenimentul tau sa semene cu ce ti-ai imaginat !Productia este in-house, nimic nu se realizeaza inafara companiei, de la conceptul eventului pana la grafica, schite, invitatii nunta sau inviatii pentru botez, decoratiuni, aranjamentele florale sau butafori, totul este conceput si realizat in baza preferintelor clientului si atent filtrat de catre designerii Eventure, cu simt artistic dar mai ales cu bun simt! Cel mai indicat este daca sunteti in etapa in care cautati event plannerul care vi se potriveste, noi va recomandam sa accesati paginile siteurilor noastre, sa accesati apoi si alte pagini web, dupa care daca sunteti atrasi de ceea ce va putem oferi, sa ne contactati, iesim la o cafea, stam pe vorba si sa ne imaginam! apoi ne ramane sa actionam, sa facem din evenimentul dvs. realitate!

Tin sa va mentionez un asepct foarte important, care tine de politica mea interioara..si pe care o adop zilnic in alegerile mele legate de echipa, si de faptul ca nu imi doresc si refuz sa lucrez evenimentele pe bucatele, sau cu anumiti furnizori impusi.

Abordam un eveniment integral, echipa noastra acopera absolut toate segmentele pe care un eveniment tip nunta, sau corporte il poate implica si arareori lucram cu alte persoane care nu se regasesc in stafful nostru.

TONI MALLONI DESIGN BOTEZ - CASA DOINA KISELEFF, 2015

TONI MALLONI DESIGN NUNTA CLUB SNAGOV 2015

TONI MALLONI DESIGN PALATUL SNAGOV, SALA DE CONFERINTE - 2014

 

TONI MALLONI DESIGN / PALATUL MOGOSOAIA 2014

 

 

TONI MALLONI / PALATUL SNAGOV, SALA DE CONFERINTE 2014

 

TONI MALLONI DESIGN / PALATUL STIRBEY, REGINA MARIA 2014

 

TONI MALLONI / CLUB SNAGOV 2014

 

TONI MALLONI / PALATUL SNAGOV 2014


TONI MALLONI / CLUB SNAGOV 2014

TONI MALLONI / CASA DOINA 2014 , BD KISELEFF

C-STORE.RO CHRISTMAS COMMERCIAL

TONI MALLONI / CERNICA RESTAURANT 2013


TONI MALLONI / RADISSON BLU HOTEL 2013, SALA ATLAS

 

TONI MALLONI / PALATUL STIRBEY, DOMENIUL STIRBEY 2013


TONI MALLONI / ROCCAVIVARA, ITALY 2012

TONI MALLONI & TEAM / SHOOTING FOR BELAL'S WEDDING

 

 

TONI MALLONI / CONACUL MANASIA 2012

 

 


TONI MALLONI / PALATUL MOGOSOAIA 2011


Website-uri personale

BOOKING: