Ultimele Foto & Video

Palatul Stirbey, Domeniul Stirbey Buftea

In prezent, Palatul Stirbey detine cinci locatii destinate evenimentelor, fiecare dintre acestea avand particularitati care ii dau personalitate si o recomanda pentru anumite tipuri de scenarii si facilitati.

Spatiile Palatului Stirbey au un inalt grad de adaptabilitate, fiind concepute pentru a putea gazdui toate tipurile de evenimente, cum ar fi:
• Intalniri de afaceri
• Dineuri / pranzuri de afaceri sau cu caracter social (aprox. 80 de persoane)
• Receptii (aprox. 800 de persoane)
• Cocktailuri (aprox. 1.000 de persoane)
• Banchete, baluri, petreceri corporatiste (aprox. 600 de persoane)
• Lansari de produse
• Concerte la interior (aprox. 1.000 de persoane)
• Concerte la exterior (aprox. 10.000 de persoane)
• Conferinte, seminarii, workshopuri
• Training, teambuilding indoor si outdoor
• Evenimente culturale si sociale: spectacole, lansari de carte, lansari de disc, expozitii, licitatii, lansari de colectii vestimentare etc.


Palatul Stirbey
Noblete, discretie si rafinament, pentru intalniri de afaceri formale sau informale, seminarii, dineuri sau serate, într-un spatiu istoric, marcat de amprenta unei familii princiare, cu toate beneficiile mijloacelor moderne, ale unei etichete desavarsite si în conditii de maxima confidentialitate (aproximativ 80 de persoane).


Sala "Regina Maria"
Eleganta, distinctie, flexibilitate, pentru evenimente speciale, private sau corporatiste, receptii, cocktailuri, baluri sau petreceri, lansari de produse, concerte, conferinte, evenimente culturale si sociale, cu servicii integrate si tehnologie performanta, desfasurate într-un spatiu usor adaptabil (aproximativ 1.000 de persoane).

Pavilionul "Printul Stirbey"
Confort, relaxare, naturalete, pentru toate tipurile de evenimente private sau corporatiste, care combina avantajele tehnologiei moderne la interior, cu placerea destinderii in aer liber, beneficiind de toate facilitatile necesare, incluzand spatii pentru birouri de suport si posibilitatea de extindere catre terasa descoperita si cu priveliste catre parc (aproximativ 500 de persoane).
De asemena, are o priveliste incantatoare catre parc si catre pontonul amenajat pe malul acestuia. Aici au avut loc, in cei 4 ani de la deschidere, unele dintre cele mai importante si frumoase nunti ale vedetelor de la noi din tara.

Pavilionul "Printesa Nadeja" este o constructie noua, finalizata in 2012. Foloseste o tehnologie germana de ultima generatie, gandita special pentru evenimente care au cel putin o componenta ce necesita desfasurarea in aer liber. Acesta este amplasat in imediata apropiere a salii “Regina Maria”. Datorita peretilor-cortina, a drapajelor ivoire satínate si a deschiderii spre padure se poate crea o atmosfera romantica, de poveste.
Avantajul principal al acestui pavilion este posibilitatea mixajului intre spatiul interior si ambientul natural. In zilele calde, pavilionul permite deschiderea aproape completa si accesul direct in mijlocul naturii datorita peretilor mobili.
Pavilionul are o suprafata de aproximativ 600 mp si o capacitate de aproximativ 400 de persoane pentru cocktail sau conferinte si 250 de persoane la un eveniment de tip nunta, botez, dineu sau banchet.
Este dotat cu toate facilitatile necesare desfasurarii oricarui tip de eveniment (lobby, garderoba, toalete, terasa pentru primire).
Din punct de vedere al infrastructurii, pavilionul permite functionarea unor instalatii de iluminat profesionale, instalatii audio-video si ring de dans modular.

Peluza
Atractia naturii, pentru evenimente speciale de mari proportii, care se pot desfasoara în aer liber, pe pajistea special amenajata din spatele Palatului Stirbey. Aici se pot organiza petreceri private, petreceri corporatiste, spectacole, fetivaluri, targuri, intreceri sportive si team building-uri. (aproximativ 10.000 de persoane).
Capela "Sfanta Treime"
Construita într-un stil arhitectural eclectic la sfarsitul secolului al XIX-lea, biserica este pictata la interior de Tatarascu. Capela este un monument istoric care adaposteste osemintele familiei Stirbey. Biserica este spatiu destinat ceremoniilor religioase, oficiate pentru clientii care doresc sa isi organizeze momentele importante din viata la Palatul Stirbey.