Ultimele Foto & Video

Corporate

Evenimente Corporate / PR & Advertising, Servicii Publicitate by Toni Malloni & Eventure Co.

Evenimentele pe care le organizati trebuie sa puna in valoare imaginea companiei si sa aduca un plus de valoare, sa motiveze angajatii si sa stimuleze dorintele managerilor.
De-aceea bugetul alocat unui event corporate, fie ca e vorba de o lansare de produs, o conferinta, sau o petrecere de Craciun trebuie primit ca pe o Investitie.
Eventure Corporate Avenue iti ofera servicii personalizate in functie de cerintele companiei si coordonatele eventului in sine.
Concepte Petreceri / petreceri tematice pentru Craciun sau Paste / Bal mascat, Beach party, Retro party 1920, Moulin-Rouge, Hollywood Night, Boogie Night ’70, Medieval party, Halloween, Petrecere traditionala, Rock and roll party, Disco fever 80’s, Swing party, Tropical island party, Salsa night, Hippie Hippie Shake ’60, Casino party.

Obiecte personalizate / vezi servicii Grafica si Productie Publicitara

Servicii catering / Location manger - gama Printuri Event - Hostess - Sisteme Sonorizare si Artisti - practic toata logistica necesara unui event corporate. Insa dincolo de toate aceste resurse, cea mai importanta resursa este Omul care reuseste sa devina liantul intre Comapnie si aceste resurse, si sa filtreze nevoile si preferintele dvs. si sa stie sa le puna in practica! restul sunt detalii!!

BOOKING: