Ultimele Foto & Video

Despre mine

 

Descopera Butterfly Graphyc Philosophy

Incercam sa definim metrica unui social intr-o alta dimensiune, o dimensiune personala in care culorile definesc starea de spirit si impun noi tehnologii, in care designul devine un stil de viata si nevoile ni le definim prin forme si texturi neconventionale .

Butterfly Graphycs  redefineste economicul aducand un plus de valoare serviciilor prestate de compania dvs.  Toate aceste variabile sunt valorificate si transpuse practic de cealalta componenta majora  denumita Butterfly Print Point. Punctul unde inspiratia prinde contur.
Dezvoltam design -uri conforme cu ceea ce-si doresc clientii nostri prin intermediul Butterfly Graphycs : logo design, identitate vizuala, creatie web, machete presa, design advertorial, layout-uri web, grafica vectoriala,  si totodata oferim solutii de executie prin servicii de productie publicitara, print digital / Butterfly Print Point.
Butterfly Graphycs se rezuma la un estetic  care dincolo de cadentele corporatiste ascunde linii si structuri inovative, bun gust si decenta unui produs inspirat si totodata bine executat.
Designul devine un canal de comunicare  intr-un mediu permanent in schimbare, designul ne converteste bunul gust si ne impune un limbaj comun.

Grafica si toate serviciile conexe ( branding, logo, identity, packaging, web) confera  forta si identitate  oricarui brand pe piata si lejeritatea de a transmite cu aceiasi pasiune mesajul  companiei dvs. prin solutii de comunicare integrate, asigurand o imagine relevanta pentru client, intaietate asupra marcilor concurente, cat si un loc perfect vizibil pe piata.                 


WEBDESIGN | IDENTITY | BRANDING | LOGO | CONCEPT

Business card digital

Business card-ul digital personalizat este noua revelatie in prezentarea personala, pentru ca:

Business card-ul digital inlocuieste, elegant si eficient, catalogul de prezentare. In locul unor cataloage grele pline de imagini statice, puteti impresiona clientii si partenerii de afaceri cu un mini-cd usor si comod care contine o prezentare multimedia in adevaratul sens al cuvantului: imagini in miscare, ilustratii si animatii 2D sau 3D, prezentari dinamice, texte cu care se poate interactiona, toate alaturi de o coloana sonora atractiva. Toate acestea au un singur scop: sa inlocuiasca monotonia cu o prezentare remarcabila.

Business Cards

Cartea de vizita va reprezinta in fata clientilor, partenerilor sau colaboratorilor actuali, si mai ales viitori. Nu numai atat, dar un design cu adevarat original reprezinta un atu incontestabil in fata competitiei. Din aceste motive look-ul cartii de vizita este foarte important: la fel de important ca informatiile pe care aceasta le contine.

Cataloage (tiparit sau online)

Catalogul de produse sau servicii este purtatorul celor mai importante informatii pentru clientii dumneavoastra: el este o succedare de descrieri si preturi intr-un format accesibil si estetic. Pragmatismul si designul pe care vi le putem oferi sunt premisele unui catalog cu adevarat util afacerii dumneavoastra!


Web design & web development Rolul unui site este acela de a le oferi clientilor acces facil la informatiile despre produsele si/sau serviciile companiei dumneavoastra. Fara indoiala ca, in timp ce absenta unei companii de pe "piata virtuala" este un adevarat handicap, o prezenta inteligent "ambalata" intr-un design reusit este un element inerent succesului in afaceri
Brosuri Brosura este o lucrare tiparita, cu un numar redus de pagini, legate intr-o coperta subtire si moale, de obicei printata in una sau doua culori sau printr-un proces de printare in 4 culori. In timp ce brosurile sunt indispensabile unei promovari de succes, continutul si grafica acestora sunt fara indoiala elementele cruciale transmiterii ofertei dumneavoastra catre public.
BOHO STYLE MENU DESIGN | BOTEZ

 

Servicii

Producem materiale tiparite simple sau complexe, dar in toate cazurile materiale creative !

Designerii nostri va stau la dispozitie  - concept, grafica, machetare, productie.

Stabilim termenele de livrare impreuna cu clientii nostri in functie de nevoile reale.

Concepem sau iti preluam macheta, producem rapid si livram unde doresti, urmatoarele clase de produse:

  • Business / Corporate
  • Comunicare & Reprezentare
  • Evenimente
  • Operational
  • Aplicatii magnetice
  • Stickere
  • Promo sfarsit de an
  • Materiale pentru evenimnte corporate sau private
  • Kituri pentru Evenimente Stil Nunta - Invitatii Nunta, Invitatii de botez, Planning intrare invitati, Meniuri, Numere de masa - Gama printuri si colectii online - www.eventurecentralstore.ro -Shop Online sau comanda o gama unicat si personalizata in functie de cerintele si preferintele tale!

 

 

Website-uri personale

BOOKING: