Ultimele Foto & Video

Despre mine

 

PRIVATE EVENTS | NUNTI - BOTEZURI - ANIVERSARI 

Eventure este o agentie specializata in crearea de invitatii unice si diverse accesorii din hartie care sa reprezinte si sa reflecte preferintele si stilul evenimentelor organizate de noi, fie ele nunta sau botez.

Lucram de peste 11 ani impreuna cu toate cuplurile pentru a crea noi versiuni de invitatii, pentru a descoperi noi designuri, culori, texturi, forme , fonturi.

Este mereu o placere sa va ajutam sa gasiti forma perfecta care va reprezinta si va bucura sufletul.

Va oferim intreaga gama de printuri de la invitatii de nunta, save the date, invitatii digitale electronice, placecarduri, carduri de confirmare, kitul de numere de masa, set decorativ candy bar, meniurile, guest bookul si multe altele.

Aruncați o privire la diferitele modele de invitatii de mai sus, o să găsiți invitații de nuntă elegante, invitații de nuntă moderne, invitații de nuntă rustice,

invitații de nuntă florale, invitații de nuntă minimaliste, invitații de nuntă caligrafice, invitații de nuntă romantice, sau de botez, si daca nu gasiti ce cautati,ne-ar placea sa ne scrieti si sa cream un model special pentru dvs.


CORPORATE & SOCIAL EVENTS 

Producem materiale tiparite simple sau complexe pentru toate evenimentele de tip corporatist, dar in toate cazurile materiale creative !Designerii nostri va stau la dispozitie  - concept, grafica, machetare, productie.Stabilim termenele de livrare impreuna cu clientii nostri in functie de nevoile reale.Concepem sau iti preluam macheta, producem rapid si livram unde doresti.

Website-uri personale

BOOKING: