Ultimele Foto & Video

Despre mine

COREGRAF - ALEXANDRA NEGRILA

Zumba Fitness Instructor; Aerobics Instructor;Pilates Instructor · Bucure┼čti · 2011 to present
Voluntar -Instructor Dans Modern si Coregrafie · 2009 to 2011
Facultatea de Educatie Fizica si Sport Master Kinetoterapia in afectiuni locomotorii · Bucharest, Romania
Coregraf / Lectii private dans Dansul Mirilor
COREGRAF - RALUCA STEFANESCU / balerin la Teatrul de Revista C.Tanase

Servicii

Putem face orice coregrafie pt orice dans ( vals lent, vals vienez, tango, salsa, rock and roll ) sau combinatii de doua sau mai multe stiluri de dans.

Melodia o alegeti dumneavoastra sau o alegem impreuna. Atat eu cat si colegele mele putem veni cu propuneri in urma unei discutii preliminare.

Durata unei sedinte este in media de cca 100 de min. si recomandam pachetul de 5 sedinte + 1 sedinta bonus ( in locatia nuntii )

Durata : 100 minute / sedinta

Numarul de sedinte poate creste in functie de complexiatatea coregrafiei cerute .Din experienta acumulata in timp si modului de a va transmite informatia va garantam ca intr-un numar minim de sedinte veti dansa bine o coregrafie de vals vienez sau vals lent ( ritmurile de dans cele mai solicitate de catre perechiile care se pregatesc pentru nunta).

Sedintele se tin in Sos. Vergului 59 - Pantelimon. Orarul il setam impreuna in functie de agenda dvs. de lucru si timpul liber de care dispuneti.

Cu cat timp inainte de nunta trebuie sa incepem lectiile de dans ?

Recomandam ca lectiile de dans sa fie incepute cu cca 1 luni inainte de nunta.

Astfel vei avea timp suficient sa exersezi coregrafia si vei arata natural pe ringul de dans. Este timp insa si intr-o saptamana, dar este putin mai mare efortul depus.

Mai multe inforamtii despre instructorii nostri gasiti si in galeria Foto / Raluca Stefanescu - coregreaf si balerin Vaida Show & balerin la Teatrul de Revista C. Tanase

coregraf Alexandra Negrila - zumba fitness instructor ; Aerobic Instructor & Pilates Instructor

Website-uri personale

BOOKING: