Ultimele Foto & Video

Mirela Boureanu Vaida / actor & vocal singer

Mirela Boureanu Vaida actor si solist al Teatrului de Revista C.Tanase si colaborator la Teatrul National de Opereta alaturi de instrumentistii din Orchestra Vaida impreuna cu Baletul iti aduc in atentie ultima formula de Entertainment de eveniment intitulat Vaida Show & Orchestra.
Pe scena alaturi de Mirela Boureanu Vaida se mai regasesc: Tica Alexe ( ex. Vocalul Timpuri Noi ) / vocal , Eliza Manda – vocal, precum si 7 instrumentisti de exceptie.
Alexandru Burca - pianist, Leonard Nistor - keyboard, Cristi Dumitrescu - tobe, Cristian Stanciuc - trompeta, Radu Clipa - trombon, Stefan Muntean - saxofon, Mihai Donos - chitara, Cristi Donos - chitara bass )
Cu un playlist bine conturat, lumini de scena, sonorizare adecvata va oferim un Show complex, care produs de Toni Malloni & Eventure Company nu poate genera decat voie buna printe invitatii dvs.!

Mirela Boureanu Vaida, un artist complet pe care il puteti vedea pe scena teatrului de Revista C. Tanase sau pe scena Operetei. Abordeaza un repertoriu divers, de la muzica frantuzeasca, coveruri, popopera, musical sau folclor autentic.

BOOKING: