Ultimele Foto & Video

Inchiriere Seturi Mobilier

Va punem la dispozitie pentru orice tip de eveniment ( nunta la cort, petrecere in aer libera, petrecere corporate, lansare produse, receptii, etc ) seturi de mobilier din ratan, seturi mobilier din aluminiu, seturi de mobilier din plastic, seturi mobilier de cafea / bistro ( format din masuta si 4 tabureti ) seturi din trestie!
In mod normal, inchirierea seturilor de mobilier, presupune inchiriere unei mese si a patru scaune!


Scaune luminoase, mese luminoase, baruri mobile pe LED, tabureti luminosi, mese de cocktail luminoase, toate aceste piese de mobilier pe baza de LED, creeaza o atmosfera futurista si in acelasi timp practica, odata cu lasarea serii, indiferent de tipul de eveniment!

Ideal pentru petrecerile indoor ( conferinte, lansari de produse, petreceri corporate ) si outdoor ( petreceri private, aniversari, nunti in aer liber ) mobilierul luminos este pur si simplu"stralucitor"!
Toate piesele de mobilier pe baza de LED sunt disponibile in 5 culori ( rosu, verde, albastru, siclam si alb ) SET LOUNGE / SET MOBILIER RATAN / SET BERARIE / SET MOBILIER PLASTIC / SET MOBILER GRADINA / SET MOBILIER ALUMINIU

BOOKING: