Ultimele Foto & Video

Botez

Pe copii nu i-a adus barza! De-accea am creat un Store online www.eventurecentralstore.ro - unde puteti gasi Accesorii pentru Botez, Invitatii Botez, Lumanari pentru botez unicat si de cele mai multe ori handmade - Colectii semnate de designeri.
Desi este un magazin si se presupune ca totul este fabricat in serie..incercam sa pastram o linie cat mai personala in orice creatie Eventure, fie ca este vorba de o Lumnare de Botez tematica, sau de un set de printuri destinat Botezului, de-aceea veti descoperi de fiecare data alta si alte produse in Store pentru ca fiecare item, fiecare lumanare de botez, sau fiecare produs creat de noi este unicat, handmade, si realizat intr-o tematica anume.

Toni Malloni este designerul de evenimente al agentiei
Eventure Company si partener Vaida Show & Orchestra
alaturi de Mirela Boureanu Vaida, solist al Teatrului de Revista
C. Tanase si moderator Antena 1.

Agentia Eventure Co. este manageriata de Toni Malloni si produce
Botezuri intr-o maniera atipica agentiilor romanesti de pe piata de mai bine de 7 ani.

Productia este in-house, nimic nu se realizeaza inafara companiei,
de la conceptul eventului pana la grafica, schite, decoratiuni, aranjamentele florale sau butafori,totul este conceput si realizat in baza preferintelor clientului si atent filtrat de catre designerii Eventure, cu simt artistic dar mai ales cu bun simt!

Pentru referinte cel mai bine accesati pagina designerului care le si creeaza, www.tonimalloni.ro sau chiar aici pe Homepage.

BOOKING: