Ultimele Foto & Video

INVITATII DE BOTEZ

Printre creatiile Eventure veti avea surpriza sa descoperiti o varietate de graficii pentru Botez, bine realizate atat din punct de vedere conceptual cat si tehnic de catre graphic designerul nostru. V-am pregatiti colectii cu Invitatii, Carduri de asezare / Placecarduri / Carduri plic, Meniuri sau Numere de masa.

Incercam sa ne adaptam cerintelor clientilor nostri si sa venim tot timpul cu produse noi si competitive ca pret, echipa noastra de creatie actualizand periodic colectiile. Pentru a avea acces la toate produsele puteti accesa si magazinul nostru virtual www.eventurecentralstore.ro, unde puteti gasi si sectiunea de oferte speciale, sau pachete de produse la preturi preferentiale, iar daca comandati un Kit de Printuri de Botez complet beneficiati de Lumanare de Botez gratuit, pe care deasemenea o puteti alege dvs. personal din Showroomul Baneasa / KisPlaza magazin sau de pe Eventure Central Store direct, iar noi vi-o livram acasa sau la biserica unde va avea loc Botezul!

Toate informatiile privind modul de comanda, durata de executie, modalitatile de plata si livrare, precum si modele de texte, variante de font si alte informatii, le gasiti pe www.eventurecentralstore.ro - va rugam cititi aceste informatii inainte de a lansa o comanda sau a ne contacta.

Thx for the visit!

BOOKING: