Ultimele Foto & Video

DESIGN BOTEZ

Decoratiunile inspirat realizate pentru botez, fac diferenta intre o simpla reuniune de familie si un eveniment festiv profesionist.
Fie ca optezi pentru o tema chic, una moderna sau o animatie, decoratiunile sunt cele care impun stilul, pot transforma o incapare, o pot colora, o pot anima si pot transmite mesajul pe care tu il vrei trimis catre invitatii tai, acela de a se bucura impreuna cu tine in clipele in care tu poate traiesti una din cele mai minunate experiente din viata ta, Botezul copilului tau !
De-aceea locatia trebuie meticulous aranjata si frumos amenajata, fara dureri de cap de la un verde prea intens, sau un roz total neispirat al feteie de masa, si fara un event planner care nu stie culorile sau efectele acestora asupra senzatiilor umane .. Sunt multe de scris despre asa numitul Centerpiece, sau Aranjament Central, ce pot mentiona pe scurt, ar fi ca trebuie ales plecand de la preferintele clientului, de la cele cele 3 variante recomandate de aranjament si inaltimile acestora, insa raportate la coorodonatele locatiei, fara sa uitam ca inviatii de la mese trebuie sa aiba acces cu privirea unii la altii oricare din variante ar fi, apoi ne gandim daca temei alese ii este mai favorabila un décor real sau unul fake.. adica optam pentru un décor floral, fresh in totalitate, sau mergem pe butaforie..aici un factor decizional esential poate fi si bugetul…insa ne limitam la a puncta pasii de urmat in a ne alege decoratiunile potrivite.
Abia dupa ce event designerul are aceste raspunsuri de la dvs. , si a vizionat locatia ce urmeaza sa fi decorate, abia apoi incepem sa lucram proiectul decorativ…va dura de la 2 la 4 zile pana revenim la dvs. cu ceva imagini, referinte, si un proiect schitat unde va prezentam idelile noastre. Acesta ar fi inceputul!


BOOKING: