Ultimele Foto & Video

CUTII TRUSOURI

Cutia pentru trusoul bebelusului poate fi un accesoriu extraordinar de practic, util si un mic spatiu de depozitare ulterior botezului.


In aceasta cutie frumos decorata nasii pot aduce tot ce este necesar pentru botezul bebelusului (sticluta pentru mir, panza de mir, sapun, prosopul si hainutele pentru bebelusul). 


Cutiile se lucreaza pe comanda, custom made, si sunt modele unicat, special create pentru fiecare eveniment in parte, in functie de preferinte si de bugetul alocat.


Cele din carton ( rotunde sau patrate ) sunt mai accesibile, pretul lor variaza undeva intre 80 ron - 170 ron. ( in functie de dimeniunea aleasa ), iar cele care depasesc 300 ron. sunt cele custom made, caserate in diverse textile si lucrate la comanda.

Din aceiasi gama cu aceasta cutie, fac parte si Cutiile pentru cruciulite, Marturiile de botez tip cutie sau Invitatia tip cutie.

Dupa eveniment aceasta cutie se va dovedi foarte utila deoarece aici se pot pastra primele hainute si multe alte amintiri pretioase legate de ziua botezului.

BOOKING: