• Shop Online / Accesorii Evenimente & Gama Printuri

    Eventure Central Store este locul unde poti comanda online o gama de produse destinate evenimentelor. Aici poti gasi ultimele colectii de Invitatii de Nunta sau Botez semnate de catre designerii nostri sau poti sa iti personalizezi Lumanare de Nunta sau Botez online.

Invitatii Nunta

O invitatie de nunta oferă indirect un indiciu despre cum va fi arata nunta. Invitatia de nunta este o incercarea de a ieși din mulțime. În general, invitațiile sunt alese pentru a se potrivi preferințelor personale ale unui cuplu, nivelului de formalitate al evenimentului, precum și oricarei scheme de culori sau tematica abordata. În aceast site, am inclus frumoase și uimitoare invitatii de nunta care sa va inspire!
 
Doriți sa va a faceti invitatii dumneavoastra sa-si amintesca cu drag ziua ta cea mare si pentru asta va dam toate argumentele ca asa va fi , printurile Eventure Central Store sunt o alegere potrivita, cardurile noastre de bricolaj sunt o alegere excelenta. Invitațiile semnate de catre designerul nostru va permite să alegeți fonturile, grafica și aspectul pe care il doriti si puteti veni cu idei si dumneavoastra pentru a genera un final cromatic si stilistic care sa va satisfaca. Pentru a verifica calitatea imprimării înainte de a comanda cantitati mari putem elabora un mockup, veți găsi că este ușor și ieftin sa va create modele proprii, cu doar un șablon on-line pentru invitatii de nunta sau botez.
 
INVITATII TEMATICE DE NUNTA SI ACCESORII
Fie că ați venit la noi prin recomandare sau ati dat peste noi prin cercetarea dvs. online cautand invitatii de nunta , vă aflați în locul potrivit pentru a găsi invitatia de nunta perfecta pentru a se potrivi stilului dvs. și bugetului alocat de voi. Noi înțelegem importanta detaliilor și ne dedicam acestui fapt de la conceperea invitatiei, amchetarea invitatiei si pana la tiparul acesteia. De fapt , ne-am specializat în proiectarea invitatiilor de nunta pentru a se potrivi stilului dumneavoastră și personalității.
 
" .. Am visat ceva simplu și elegant si exact asta am primit ! Sunt incantata realmente si de personalul cu care am luat legatura, a fost foarte usor si placut sa lucrez cu fetele , am avut incredere in opiniile lor de experți și totul s-a dovedit exact asa cum mi-am dorit ... " – Emilia Mihaescu
 
Câteva dintre stilurile noastre mai populare de invitatii de nunta sunt cele cu tematica travel, calatorii si destinații exotice , invitatii de nunta de epocă vintage, invitatii de nunta traditionale , rustice, invitatii de nunta cu motive florale si damask sau invitatii de nunta cu o nota moderna , usor teaotrala si dramatica. De asemenea, oferim invitatii de nunta unice pentru o valoare mare , cum ar fi sigiliu sau invitatii de nunta tipletterpress la prețuri accesibile si competitive. Există multe necesități legate de creatia unei invitatii de nunta pentru a gasi “look-ul “ nuntii, si diverse coordonate care trebuiesa le avem in vedere, cum ar fi locul unde are loc ceremonia religioasa de nunta sau receptia, de-aceea va propunem o varietate de model si culori frumoase si atipice.
Invitatii de Nunta cu motive florale, Invitatii de Nunta tematica sportiva, Invitatii de Nunta navy, Invitatii cu un aer medieval sau vintage, Invitatii in stil baroc sau retro, Invitatii de Nunta tematica de poveste, fairytale, atent accesorizate lucrate handmade, Invitatii de Nunta clasice, elegante sau moderne.

Pentru o Colectie de Invitatii pentru Nunta online va rugam accesati magazinul nostru virtual www.c-store.ro

BOOKING: