• Shop Online / Accesorii Evenimente & Gama Printuri

    Eventure Central Store este locul unde poti comanda online o gama de produse destinate evenimentelor. Aici poti gasi ultimele colectii de Invitatii de Nunta sau Botez semnate de catre designerii nostri sau poti sa iti personalizezi Lumanare de Nunta sau Botez online.

PRINTURI

CARTI DE VIZITA                                                                              

Cartea de vizita va reprezinta in fata clientilor, partenerilor sau colaboratorilor actuali, si mai ales viitori. Nu numai atat, dar un design cu adevarat original reprezinta un atu incontestabil in fata competitiei. Din aceste motive look-ul cartii de vizita este foarte important: la fel de important ca informatiile pe care aceasta le contine.

FLYERE & PLIANTE                                                                                       
Materialul de promovare folosit cel mai frecvent il reprezinta flyerul sau fluturasul. Scopul flyerelor este de a atrage clienti noi, de a promova si vinde un produs sau de a face cunoscuta o promotie sau un discount. Toate acestea devin posibile numai printr-un design personalizat, accesibil si atractiv! Si pentru ca succesul sa fie garantat atitudinea si responsabilitatea echipei de distributie trebuie sa fie la inaltime, sa urmareasca indeaproape pulsul pietei si sa anticipeze nevoile potentialilor clienti.

BROSURI

Brosura este o lucrare tiparita, cu un numar redus de pagini, legate intr-o coperta subtire si moale, de obicei printata in una sau doua culori sau printr-un proces de printare in 4 culori. In timp ce brosurile sunt indispensabile unei promovari de succes, continutul si grafica acestora sunt fara indoiala elementele cruciale transmiterii ofertei dumneavoastra catre public.

CATALOAGE / TIPARITE SAU ONLINE

Catalogul de produse sau servicii este purtatorul celor mai importante informatii pentru clientii dumneavoastra: el este o succedare de descrieri si preturi intr-un format accesibil si estetic. Pragmatismul si designul pe care vi le putem oferi sunt premisele unui catalog cu adevarat util afacerii dumneavoastra!

EVENIMENTE
Invitatii, meniuri, placecarduri, numere de masa, realizate personalizat pentru evenimentele speciale din viata dvs, nunta, botez, diferite petreceri.

BOOKING: