• Shop Online / Accesorii Evenimente & Gama Printuri

    Eventure Central Store este locul unde poti comanda online o gama de produse destinate evenimentelor. Aici poti gasi ultimele colectii de Invitatii de Nunta sau Botez semnate de catre designerii nostri sau poti sa iti personalizezi Lumanare de Nunta sau Botez online.

Kit Printuri Eveniment / Planning, Numere de masa, Placecard, Meniu

INVITATIA
O invitatie de nunta oferă indirect un indiciu despre cum va fi arata nunta. Invitatia de nunta este o incercarea de a ieși din mulțime. În general, invitațiile sunt alese pentru a se potrivi preferințelor personale ale unui cuplu, nivelului de formalitate al evenimentului, precum și oricarei scheme de culori sau tematica abordata. În aceast site, am inclus frumoase și uimitoare invitatii de nunta care sa va inspire!
 
Doriți sa va a faceti invitatii dumneavoastra sa-si amintesca cu drag ziua ta cea mare si pentru asta va dam toate argumentele ca asa va fi , printurile Eventure Central Store sunt o alegere potrivita, cardurile noastre de bricolaj sunt o alegere excelenta. Invitațiile semnate de catre designerul nostru va permite să alegeți fonturile, grafica și aspectul pe care il doriti si puteti veni cu idei si dumneavoastra pentru a genera un final cromatic si stilistic care sa va satisfaca. Pentru a verifica calitatea imprimării înainte de a comanda cantitati mari putem elabora un mockup, veți găsi că este ușor și ieftin sa va create modele proprii, cu doar un șablon on-line pentru invitatii de nunta sau botez.
 
INVITATII TEMATICE DE NUNTA SI ACCESORII
Fie că ați venit la noi prin recomandare sau ati dat peste noi prin cercetarea dvs. online cautand invitatii de nunta , vă aflați în locul potrivit pentru a găsi invitatia de nunta perfecta pentru a se potrivi stilului dvs. și bugetului alocat de voi. Noi înțelegem importanta detaliilor și ne dedicam acestui fapt de la conceperea invitatiei, amchetarea invitatiei si pana la tiparul acesteia. De fapt , ne-am specializat în proiectarea invitatiilor de nunta pentru a se potrivi stilului dumneavoastră și personalității.
 
" .. Am visat ceva simplu și elegant si exact asta am primit ! Sunt incantata realmente si de personalul cu care am luat legatura, a fost foarte usor si placut sa lucrez cu fetele , am avut incredere in opiniile lor de experți și totul s-a dovedit exact asa cum mi-am dorit ... " – Emilia Mihaescu
 
Câteva dintre stilurile noastre mai populare de invitatii de nunta sunt cele cu tematica travel, calatorii si destinații exotice , invitatii de nunta de epocă vintage, invitatii de nunta traditionale , rustice, invitatii de nunta cu motive florale si damask sau invitatii de nunta cu o nota moderna , usor teaotrala si dramatica. De asemenea, oferim invitatii de nunta unice pentru o valoare mare , cum ar fi sigiliu sau invitatii de nunta tipletterpress la prețuri accesibile si competitive. Există multe necesități legate de creatia unei invitatii de nunta pentru a gasi “look-ul “ nuntii, si diverse coordonate care trebuiesa le avem in vedere, cum ar fi locul unde are loc ceremonia religioasa de nunta sau receptia, de-aceea va propunem o varietate de model si culori frumoase si atipice.
Invitatii de Nunta cu motive florale, Invitatii de Nunta tematica sportiva, Invitatii de Nunta navy, Invitatii cu un aer medieval sau vintage, Invitatii in stil baroc sau retro, Invitatii de Nunta tematica de poveste, fairytale, atent accesorizate lucrate handmade, Invitatii de Nunta clasice, elegante sau moderne.
 
MENIUL DE NUNTA SAU BOTEZ
Alegeti unul din cardurile noastre de Meniu pentru Nunta pentru a contura setarile de masa la cina oferita invitatiilor la nunta sau botez.
Va recomandam sa optati pentru varianta unui meniu individual, asezat corespunzator pe un servet sau in functie de designul mesei in dreptul fiecarui invitat. Meniul poate fi accesorizat cu o panglica sau o floare naturala completand atat stilistic decorul mesei , dar si functional, informativ.
Meniul de Nunta informeaza invitatii despre felurile de mancare servite, dar totodata si decoreaza masa. Aceasta varianta de Meniu de nunta individual poate fi putin costisitoare, in cazul unor nunti cu un numar generos de invitati, insa va asiguram ca eticheta si micile detalii fac diferenta, in cazul in care totusi, nu exista un buget care sa ne permita acest fapt, va recomandam sa avem cel putin 3 meniuri per masa , intr-un format grafic adaptat formei mesei, si numarului de invitati care se regasesc la respectiva masa.
Un plus de eleganta si finete regasim la Meniul de Nunta care are colturile rotunjite sau cele realizate pe cartoane special ( ex: perlat sau mat ), cu diverse efecte ( ex: soft touh ) aplicate la tiparire.
Meniul de Nunta poate fi realizat intr-o multitudine de stiluri, corelat bineinteles cu tema nuntii. De la eleganta clasica la teme occidentale, noi oferim carduri de meniu de nunta care se va potrivi culorii nuntii tale.
Puteti opta pentru un Meniu de Nunta realizat intr-un stil formal, classic, elegant, a la provance, fresh, floral, cu un aer usor de poveste, sau realizat modern, cu fonturi intraznete si culori bine integrate in designul lor. Meniurile de nunta sunt, probabil, din intreaga gama de printuri cele mai atent studiate de catre invitatii la nunta. Toată lumea iubește să știe ce va manca !
Înainte sa comandati Meniul de Nunta pe Eventure Central Store si să completați informațiile solicitate de noi apasand butonul PERSONALIZEAZA , trebuie sa va fi consultat cu firma de catering sau cu locatia unde va avea loc nunta, astfel incat sa ne transmiteti informatiile complete, atat de partea de mancare ( food ) , cat si pe partea de bauturi ( beverages ), sau desert, eventual sa punctati si numele Chefului care semneaza meniul de nunta, daca este cazul. Sa aveti in vedere daca exista si Meniuri vegetariene, posibil sa aveti printe invitatii la nunta si persoane care au un alt stil alimentar, sau invitati alergici la diverse ingrediente. Meniul de Nunta trebuie sa pastreze stilul formal de exprimare, un limbaj comun maselor, insa condimentat cu o grafica care sa il scoata din comun, oferindu-i distinctie si acest rol decorative, dincolo de rolul sau informativ. 
Meniul de Nunta trebuie sa formeze un kit imrepuna cu restul printurilor de nunta - Invitatia de Nunta, Placecarduri ( Carduri de Masa ) , Numere de Masa, Planning Guest List, Mape pentru Hostesse, Carduri de multumire sau Guestbookul Nuntii.

PLACE CARDUL / CARDURI DE MASA 
Sărbătoreste o ocazie memorabilă optand pentru cardurilor de nunta sau placecardurile create exclusiv pentru Eventure Central Store de către designerii nostri.
Toate cardurile noastre de nunta sunt complet personalizate și sunt frumos tipărite pe diverse variante de hartie,de la hartie mata, perlata , glossy sau texturata.
Placecardurile pe care le recomandam pentru majoritatea locatiilor de nunta din Romanaia, unde mesele sunt in general cele rotunde, cu un diametru de 180 cm. sau 160 cm, in unele cazuri, dar numarul de invitatii per masa este de 10 / table, este placecardul de cca. 15 cm. x 9 cm., cu buzunar interior, special creat pentru dar, inlocuiind astfel plicul, care de multe ori poate deveni usor ostentativ.
Astfel va oferim varianta unui placecard ale carui proportii sunt optime pentru o masa de 180 cm. si nu numai, care cuprinde numele familiei sau invitatului, si il plaseaza corespunzator la locul sau, si care are si un rol functional, mai exact plic pentru bani, in finalul eventului, cand rolul sau decorativ devine unul pur functional.
Designul acestor placecarduri, precum si forma lor poate cunoaste mai multe variante, te lasam sa le gasesti online.NUMARUL DE MASA
Dacă nu sunteți sigur cu privire la utilizarea numerelor de masa, rasfoieste paginile siteului si acceseaza si www.c-store.ro pentru mai multe imagini de produs si preturile aferente, sa ai o imagine de ansamblu de la varianta grafica la cea reala.
Poate veți găsi ceea ce Eventure Central Store știe deja - că un număr masă de nuntă personalizat poate fi atât practic, cât și frumos sau decorativ . Vezi toate accesoriile noastre de nuntă si incearca sa optezi pentru variant care ti se potriveste.
Există multe modalități de a încorpora un număr de masă în setările decorative ale mesei. Una dintre cele mai comune metode este de a utiliza numarul de masa în poziție verticala dispus direct pe masa sau intr-un suport, iar numerotarea meselor se face cifric. Putem aborda insa numerotarea meselor tematic inlocuiind cifra cu nume de tari, daca avem o nunta cu tematica “ travel “ , de calatorie sau In jurul Pamantului, putem aborda floral, alegand nu o tara ci un nume de floare pentru fiecare masa in parte, si tot asa, limita fiind doar imaginatia noastra.
Putem incorpora numarul de masa in aranjamentul central, in centerpiece, astfel incat sa nu mai folosim un suport anume pentru numarul de masa. Numarul de masa pentru nunta trebuie sa aiba o dimensiune corespunzatoare, si sa fie dispus la o anumita inaltime pe masa, ca sa fie usor reperat de catre invitatii la nunta, si un detaliu care conteaza, mereu numerele de masa sa fie orientate catre intrarea in sala, in locatia unde are loc nunta sau botezul. Numerele noastre de masă de nuntă sunt concepute pentru a fi față-verso astfel încât nu contează modul în care alegeți să afișați si trebuie sa fie integrate din punct de vedere tilistic in tematica eventului. Exista o corelare intre numarul de masa, placecarduri si meniu.


NUMARUL DE MASA
Dacă nu sunteți sigur cu privire la utilizarea numerelor de masa, rasfoieste paginile storeului si acceseaza si www.eventure.com.ro pentru mai multe imagini din cadrul evenimetelor, sa ai o imagine de ansamblu de la varianta grafica la cea reala.
Poate veți găsi ceea ce Eventure Central Store știe deja - că un număr masă de nuntă personalizat poate fi atât practic, cât și frumos sau decorativ . Vezi toate accesoriile noastre de nuntă si incearca sa optezi pentru variant care ti se potriveste.
Există multe modalități de a încorpora un număr de masă în setările decorative ale mesei. Una dintre cele mai comune metode este de a utiliza numarul de masa în poziție verticala dispus direct pe masa sau intr-un suport, iar numerotarea meselor se face cifric. Putem aborda insa numerotarea meselor tematic inlocuiind cifra cu nume de tari, daca avem o nunta cu tematica “ travel “ , de calatorie sau In jurul Pamantului, putem aborda floral, alegand nu o tara ci un nume de floare pentru fiecare masa in parte, si tot asa, limita fiind doar imaginatia noastra.
Putem incorpora numarul de masa in aranjamentul central, in centerpiece, astfel incat sa nu mai folosim un suport anume pentru numarul de masa. Numarul de masa pentru nunta trebuie sa aiba o dimensiune corespunzatoare, si sa fie dispus la o anumita inaltime pe masa, ca sa fie usor reperat de catre invitatii la nunta, si un detaliu care conteaza, mereu numerele de masa sa fie orientate catre intrarea in sala, in locatia unde are loc nunta sau botezul. Numerele noastre de masă de nuntă sunt concepute pentru a fi față-verso astfel încât nu contează modul în care alegeți să afișați si trebuie sa fie integrate din punct de vedere tilistic in tematica eventului. Exista o corelare intre numarul de masa, placecarduri si meniu.

BOOKING: