Ultimele Foto & Video

Buchete de Mireasa

  Cele mai sofisticate buchete mireasa sunt creatiile casei de Nunta Eventure. O colectie cu peste 100 de modele buchete de mireasa: moderne, vintage, clasice, retro, toate sunt buchete special create pentru cineva. Modele unicat, lucrate la comanda in baza unei discutii cu dvs. Florile sunt lucrate de catre Toni Malloni iar accesorizarea lor este o etapa care aduce un plus de valoare fiecarui buchet in parte.

 

 

Fotografi / PhotoChic.ro - Gabriela Matei & Marius Tudor / Dana Tudoran & Marius Chitzu / Silvia Malik / Cromatica / Adina Dumitrescu

Designer de eveniment & Coordonator / Eventure Co.
Florist / Toni Malloni

Locatii / Palatul Stirbey / Palatul Mogosoaia/ Palatul Ghika / Radisson Blu Hotel /Cabaret Events.

Cele mai sofisticate Buchete de Mireasa sau Lumanari de Nunta sunt creatiile casei de Nunta si Evenimente Eventure. O colectie de peste 100 de modele buchete de mireasa tematice - moderne, vintage, retro sau romantic, toate sunt Buchete de ceremonie care spun povestea cuiva..Descopera Buchetul care ti se potriveste impreuna cu designerul tau de eveniment, care ti-l va crea, in functie de personalitatea ta, de preferinte si tinuta finala!

Poti intra si pe Eventure Central Store sa te inspiri cu alte propuneri ale designerilor nostri florali, dar cel mai intelept este sa ne contactezi si sa iesim la o cafea, eventual impreuna cu stilistii din ziua eventului si cu fotografii! Best way to do it!


Nuntile cu detalii vintage evoca un romantism clasic, onoarea si farmecul unor epoci apuse si se amesteca cu sentimente de nostalgie, senzatii obtinute fie prin rochii de mireasa vintage, accesorii vintage de nunta sau traditiile de odinioara.
Vintage continua sa fie o alegere foarte populara pentru multe viitoare mirese.
Stilurile de odinioara ofera o eleganta atemporala, cu care nuntile moderne este dificil sa concureze.
Nimic nu ar putea fi mai încântator decât dantela vintage, perle si culori cu tenta antica în combinatie cu flori, tort, rochii de domnisoare de onoare si fiecare alt mic detaliu.


BOOKING: