Ultimele Foto & Video

TRANSPORT PENTRU NUNTA / RENT-A-CAR SERVICE

Categoria Eventure Luxury Ride va ofera masini de lux spre inchiriere destinate in mare masura uzului in timpul evenimentelor din clasa Nunta, Botez, Evenimente corporative, Lansari de produs, Transport in timpul concertelor, turneelor etc. Si de multe ori mai facem si exceptii si oferim clientiilor nostri si masini in timpul lor liber, cu sofer bineinteles, sa se poate bucura de o duminica in familie fara stresul de a fi sofer.
Avem masini compacte, intermediare si autoturisme luxoase si confortabile. Rezervari online direct de pe site. Booking online vezi butonul Rezerva acum car rental in Romania. Rent a car cu Eventure.
Inchirieri masini cu sofer / only.

Deoarece noi punem un accent deosebit pe confortul si siguranta clientilor. Raportul calitate pret al serviciilor oferite firma noastra este unul dintre cele mai bune din piata, iar satisfactia clientilor care inchiriaza o masina de la Eventure Luxury Ride este obiectivul nostru prioritar. Compania va ofera masini de inchiriat, masini echipate corespunzator, cu numar nelimitat de kilometri si garantii foarte mici, cu asigurare, full Casco si km nelimitati.
Dispunem de masini Mercedes Benz si VW, precum si masini de Epoca.

Mai multe informatii despre tarife si masini va stau la dispozitie si daca ne contactati telefonic la +40 723 701 348.

BOOKING: