Ultimele Foto & Video

Invitatii de Nunta / Ciocolata

Invitatii pentru Nunta tip cutie cu ciocolata - Graphic Designer Corina Matei | www.eventina.ro

Invitatia pentru nunta tip ciocolata este realizata din carton de 350 grame, peste care este aplicata o folie cu efect soft-touch sau glossy, pentru un efect catifelat la atingere, un aspect mat sau lucios, care confera un plus de eleganta si o nota distincta.

Dimensiunea acestei invitatii de nunta este de 190 x 90mm

In interior regasim o ciocolata ( Heidi cu lapte sau alta aroma ), iar textul invitatiei il regasim tiparit pe ambele fatete alea ambalajului, special creat pentru voi.

Coordonatele sau textul pentru invitatie avem rugamintea sa ni-l trimiteti pe mail.

Pretul afisat include si ciocolata. Vezi preturi si intraga colectie accesand magazinul nostru online www.c-store.ro

Invitatia formeaza un kit impreuna cu restul printurilor : place cardul, meniul pentru nunta, numerele de masa si planningul ( Guest List Alfabetic care orienteaza invitatii la mese )

Comanda minima 50 buc.

Nu se admit modificari grafice, insa puteti comanda o grafica personalizata, customizata in functie de preferintele dvs.

Timp de executie si livrare : cca 3-5 zile de la primirea bunului de tipar in scris pe wow@c-store.ro

 


Invitatiile de nunta anunta cand si unde are loc evenimentul, insa vorbesc si despre personalitatea mirilor. E o prima amintire pe care invitatii o pastreaza cu drag.


De aceea, inainte de a trece la cautarea unor invitatii de nunta si apoi la cumpararea lor, ar trebui sa te familiarizezi cu materialele folosite la confectionarea lor precum si cu unii termeni tehnici.
De asemenea, avînd în vedere posibilitatea unor reduceri de pret, poti alege sa comanzi un pachet complet ce include tiparirea si a altor lucruri ce fac parte din scenariul nuntii.

Printre aspectele esentiale legate de invitatiile de nunta se numara: momentul comandarii si impartirii lor, textul propriu-zis si designul acestora. Multe cupluri considera alte etape ale organizarii unei nunti ca fiind mai importante decat acest detaliu minor, al invitatiilor, neglijand comandarea si momentul inmanarii lor.

Noi am ales sa concepem si sa producem Invitatiile de Nunta unicat , pentru fiecare cuplu in parte, si asta cred ca aduce un plus de valoare real unui eveniment tip nunta, si reusim sa personalizam astfel fiecare event pana in cel mai mic detaliu!BOOKING: