Ultimele Foto & Video

MAKE-UP ARTIST

Machiajul unei mirese este fie un machiaj de zi, fie unul de seara.

Ambele versiuni se realizeaza pe baza acelorasi produse: un primer (o baza hidratanta, caz cu efect matifiant ), anticearcan, fond de ten, pudra, fard de obraz, fard de pleoape, dermatograf contur ochi, khol, tus, mascara, dermatograf contur sprancene, dermatograf contur buze, ruj, lip gloss,spray fixator, gene false.

Diferenta este ca toate acestea se folosesc intr-o anumita masura, ordine si intensitate, atunci cand vine vorba de culori.

Miresele ar trebui sa tina cont de sfaturile profesionistilor! Machiajul trebuie sa se asorteze din punct de vedere cromatic si cu tinuta, cu buchetul , accesoriile, si coafura. De aceea, recomandam sa avem o sedinta de consiliere cu ceva vreme inainte de ziua nuntii impreuna cu stilistii nostri, atat pe partea de make-up cat si pe hair.


Sa nu uitam ca trebuie sa se tina cont si de faptul ca machiajul trebuie sa se vada bine nu numai in realitate , ci si in fotografii.
Daca optati pentru un machiaj foarte natural, in poze abia se va vedea! Nu trebuie folosite culori sidefate, ci cel mult perlate, de preferat sunt cele mate.Daca se foloseste prea mult sidef , riscul este ca in fotogrtafii fata sa para ca de ceara, transpirata sau sa se creeze senzatia de sebum, la fel si pe camera de filmat.

Contacteaza-ne pentru ati seata o intalnire cu unul dintre specialistii nostri.

BOOKING: