Ultimele Foto & Video

Real Weddings

In 7 ani de activitate am adunat multe experiente personale pe care intraznesc sa mi le asum numindu-le cuminte, Nuntile mele..cifra 7 are o simbolistica bogata si o semnificatie profunda, care ma face sa ma gandesc la ce a fost si cum a decurs totul in viata mea..cele sapte petale de trandafir au fost ultimii sapte ani..si ca sa nu ii irosim doar pe amintiri va daruim mai sus o mica selectie din cele mai inspirate experiente ale noastre si ale dragilor nostri prieteni de-acum, fosti miri si mirese..pe care as fi vrut sa ii mentionez aici, si probabil ca am sa o fac odata..sa-mi fac curaj si revin la voi peste vreme cu multumiri si ganduri bune!

Tematica de Nunta / VINTAGE mereu o tematica la moda - Nuntile cu detalii vintage evoca un romantism clasic, onoarea si farmecul unor epoci apuse si se amesteca cu sentimente de nostalgie, senzatii obtinute fie prin rochii de mireasa vintage, accesorii vintage de nunta sau traditiile de odinioara.
Vintage continua sa fie o alegere foarte populara pentru multe viitoare mirese.
Stilurile de odinioara ofera o eleganta atemporala, cu care nuntile moderne este dificil sa concureze.
Nimic nu ar putea fi mai încântator decât dantela vintage, perle si culori cu tenta antica în combinatie cu flori, tort, rochii de domnisoare de onoare si fiecare alt mic detaliu.
Vintage este în mod normal asociat cu anii 1920, '30 si '40 - o era pornind de la Art Deco si glamour-ul de la Hollywood, pana la Frank Sinatra, Jazz si Swing.
Daca te gândesti sa ai o nunta vintage, exista atât de multe elemente pe care le poti lua de la aceste decenii pentru a face ca evenimentul sa reflecte cu adevarat perioada.
Daca va place anii '20, de ce sa nu ai o nunta cu tema Art Deco! Poti introduce pene în buchetele de flori; impreuna cu stilistul tau creati anii '20 de ani in aranjarea parului; siruri de perle sau cercei gen picatura de argint; invitatii de nunta cu tema Art Deco ; cupe de Martini care sa contina marturii de nunta sau ati putea angaja chiar si o trupa Swing pentru a interpreta muzica de Glenn Miller.
Daca preferi o abordare mai subtila, alege un element, cum ar fi o anumita culoare sau de detaliu, si foloseste-l la întreaga tema a nuntii tale. De exemplu, daca iti place dantela, ai putea avea buchetul de mireasa legat cu dantela antica, înfasurata elegant in jurul cozilor; dantela adaugata la tortul de nunta sau dantela în rochia de mireasa.
Poti fi evidenta sau subtila in detalii, cum doresti. Oricum, cel mai bine este sa începeti cu o paleta de culori potolita. Maroniu, roz prafuit, verde salvie, aur antic si crem cald, cu toate aceste culori veti face alegeri bune. Asigurati-va ca selectati una sau doua culori complementare pentru a se potrivi cu rochia de mireasa.
Pentru a aduce restul elementelor de tema vintage împreuna, aduna reviste de nunta, fa sapaturi prin niste carti de epoca si intra prin boutique-urile de antichitati pentru a descoperi stiluri vintage care iti plac. Noteaza si retine tot ceea ce iti place.
Apoi, fa un pas înapoi si stabileste care elemente vintage iti retin atentia.
S-ar putea sa constati ca ai ales aceleasi detalii din nou si din nou.

BOOKING: