Ultimele Foto & Video

ROCHII DE MIREASA SI TINUNTE DE SEARA

O rochie de mireasa cu spatele decoltat, acoperit cu dantela, aduce un plus de senzualitate oricarei mirese. Din fericire, acest trend romantic si feminin e nelipsit din colectiile designerilor pentru 2013.
Inca din 2011, cand Kate Middleton a purtat la nunta ei cu Printul William acea rochie superba din dantela, creatie Alexander McQueen, acest material a revenit puternic in tendintele propuse de designeri pentru tinutele de mireasa. Am vazut-o in 2012 in majoritatea colectiilor si nici in anul 2013 dantela nu dispare din peisaj.
O rochie mulata cu guler in V avantajeaza siluetele subtiri. Nu folosi accesorii extravagante, deoarece prea multe modele incarca tinuta. Un clutch si niste pantofi simpli pun cel mai bine in evidenta o rochie din dantela.

Rochia trebuie sa reflecte personalitatea ta!

Daca nu e un tip de rochie in care te simti bine de obicei, o sa arati ciudat in ea. Te imbraci casual in general? Atunci o rochie grea, bogata, foarte eleganta si incomoda iti poate schimba cheful de dans si voia buna. In fond, toti ochii vor fi asupra ta, indiferent ce vei purta.
Tine cont de bugetul pentru rochie si de specificul nuntii
Trebuie sa stabilesti din start limitele minima si maxima ale sumei dedicate rochiei, altfel risti sa te dezorienteze miile de modele de rochii.
De asemenea, trebuie ca hotararea privind tipul de nunta dorit sa coincida cu modelul si culoarea rochiei - o rochie bogata, stralucitoare si extrem de eleganta nu se va potrivi cu peisajul unei nunti traditionale.

Ia in calcul si locatia si drumul pe care il aveti de parcurs, in cazul in care vrei o trena.Sau cel mai bine hai sa stam de vorba si incepem cautarile impreuna!

BOOKING: