Ultimele Foto & Video

LOCATII NUNTA


Alegerea locatiei de nunta nu este deloc o sarcina usoara daca nu esti in domeniu sau pur si simplu nu ai un partener care sa te sfatuieasca si sa cunoasca foarte bine restaurantele, sau ballroomurile si hotelurile.
Cel mai indicat in alegerea locatiei este selectia, ca un prim pas in acest demers.
Din diversitatea de locatii de care Bucurestiul dispune punem pe hartie primele 10 locatii care intrunesc la prima vedere conditiile pe care noi ni le dorim, care pot fi cerinte legate de capacitate, de amplasare in spatiu, de categorie – out-door / in-door, culoriile salii, daca este sau nu delimitat, daca exista sa nu terasa / spatiu verde, daca exista parcare, daca mai sunt alte evenimente in vecinatatea locatiei alese, daca exista cazare, daca exista mijloace de transport, daca bucatarul este unul renumit sau in functie de mancarea oferita, de tort si tot asa..dupa caz.
Nu exista o locatie perfecta, ci exista o locatie potrivita pentru evenimentul tau. Ideea este sa gasesti optimul raportat la preferintele si nevoile tale. De-aceea este indicat pana in aceasta pre-selectie sa-i spunem asa, sa aveti o discutie consultativa cu wedding plannerul dvs.
Tot wedding plannerul este cel care se ocupa de a va stabili vizionarea locatiilor, ulterior selectiei, si cel care va insoteste la intalniri sau la degustarea meniului, este cel care are grija de interesele dvs. si care sties a negocieze anumite aspect pe care singuri de multe ori nu aveti cum sa le observati.

Palatul Stirbey - o locatie exclusivista recomandata de catre Eventure Company. Este amplasata la cca 40 de minute de Bucuresti si este practic locul ideal pentru un eveniment elegant si rafinat. O nunta la Palatul Stirbey, sau orice alt tip de eveniment organizat la Palatul Stirbey poate gazdui de la 50 de invitatii pana la 600 de invitati. Palatul Stirbey.
In prezent, Palatul Stirbey dispune de 5 locatii destinate evenimentelor, fiecare dintre aceste locatii fiind particulare si prezentand un grad ridicat de adaptabilitate, astfel incat poti organiza aici de la Dineuri, Intalniri de afaceri, brunchuri, receptii, cocktailuri de pana la 1000 de persoane, concerte in aer liber, sau in sala Regina Maria, seri tematice, ca acelea in care ne bucuram de prezenta frumoasei Mirela Boureanu Vaida, seri tematici romanesti si nu numai. Tot la Palatul Stirbey se pot organiza Baluri de boboci, seminarii si workshopuri, insa cele mai multe evenimente organizate pe Domeniul Stirbey sunt Nuntile.
Se pot organiza nunti in Palat, in interiorul acestora si pe terasa, insa nunti mici spre medii de cca 100 persoane. Se pot organiza Nunti medii spre mari in cele doua Corturi ale Domeniului Stirbey, Pavilionul " Printul Stirbey" si Pavilionul " Printesa Nadeja", unde capacitatea ajunge pana la 250-300 de invitati ( includem scena, ring de dans in calculul nostru ), iar daca ai o Nunta ce depaseste 300 de invitati va recomandam sala Regina Maria, care poate gazdui evenimente si nunti pana la 700 -800 de persoane.
Domeniul Stirbey dispune si de Capela, unde se pot oficia Nuntile in aer liber, in padure langa lacul cu lebede. Capela Sfanta Treime a fost construita arhitectutal intr-un stil eclectic si este un monument istoric care adaposteste osemintele familei Stirbey, si a fost pictata in interior de Tatarascu.


Alte locatii partenere Eventure ar fi Radisson Blu Hotel sau Athenee Palace Hilton, Biavati Events si Palatul Mogosoaia.
Locatii potrivite pentru Nunta.
Alte locatii partenere Eventure ar fi Radisson Blu Hotel sau Athenee Palace Hilton, Biavati Events si Palatul Mogosoaia.
Locatii potrivite pentru Nunta.
Biavati Events o alta splendida locatie situata in centrul Bucurestiului ( zona Floreasca ), o locatie moderna cu o capacitate de pana la 600 de persoane.
Palatul Ghika sau Quatro Stagioni Mogosoaia, Il Palltzo.

BOOKING: