Ultimele Foto & Video

PRINTURI PENTRU NUNTA

 

GAMA PRINTURI NUNTA TRAVEL THEME - TEMATICA NUNTA CALATORIILE

 

Invitatia e cartea de vizita a nuntii tale!
Invitatiile de nunta anunta cand si unde are loc evenimentul, insa vorbesc si despre personalitatea mirilor. E o prima amintire pe care invitatii o pastreaza cu drag.
De aceea, inainte de a trece la cautarea unor invitatii de nunta si apoi la cumpararea lor, ar trebui sa te familiarizezi cu materialele folosite la confectionarea lor precum si cu unii termeni tehnici.
De asemenea, avînd în vedere posibilitatea unor reduceri de pret, poti alege sa comanzi un pachet complet ce include tiparirea si a altor lucruri ce fac parte din scenariul nuntii.

Printre aspectele esentiale legate de invitatiile de nunta se numara: momentul comandarii si impartirii lor, textul propriu-zis si designul acestora. Multe cupluri considera alte etape ale organizarii unei nunti ca fiind mai importante decat acest detaliu minor, al invitatiilor, neglijand comandarea si momentul inmanarii lor.

Noi am ales sa concepem si sa producem Invitatiile de Nunta unicat , pentru fiecare cuplu in parte, si asta cred ca aduce un plus de valoare real unui eveniment tip nunta, si reusim sa personalizam astfel fiecare event pana in cel mai mic detaliu!BOOKING: