Ultimele Foto & Video

ENTERTAINMENT & ARTISTI NUNTA

Pentru organizarea oricarui tip de eveniment, fie ca este vorba de o conferinta, o receptie, o petrecere corporate, un concert, o lansare de produs, o aniversare, o nunta sau un botez, PROGRAMUL ARTISTIC trebuie pregatit de specialisti in domeniu show-bizului si totodata al evenimentelor.

Implicarea unei agentii specializate este vitala pentru reusita eventului. Dincolo de rezervarea efectiva a artistului, sau a trupei dorite sunt si alte aspecte care intervin in buna derularea a actului artistic. Lasand la o parte detaliile tehnice pe care persoanele care nu lucreaza in domeniu nu au cum sa le cunoasca, cel mai mare avantaj este faptul ca nu pierdeti timp, nervi, ocupandu-va de partea organizatorica. Eventure Co.se ocupa in numele dvs. de tot ce inseamna contractarea artistilor, contractarea instalatiei de sonorizare si lumini, a fotografilor, cameramanilor, transport, monitorizarea programului artistic, si mereu revine la dvs. pentru a lua deciziile impreuna dar in cunostiinta de cauza.
Oferim consultanta gratuita in vederea organizarii evenimentului si alegerea artistului preferat.
Feeurile pe care le practicam sunt aceleasi cu preturile de piata ale artistilor, beneficiem decele mai multe ori de tarife preferentiale, astfel incat de multe ori pretul pe care noi il oferim clinetului direct, poate fi mai mic decat daca alegeti sa contactati personal artistii.
Nu avem comisioane in plus, contractarile se fac in prezenta unui reprezentant al trupei/artistului/prestatorului de servicii.

BOOKING: