Ultimele Foto & Video

CATERING

Salt and Pepper, partener Eventure Co. / Catering a fost infiintata in luna martie 2007. La scurt timp, Salt & Pepper catering a debutat cu doua evenimente. In aceeasi zi am asigurat serviciile de catering pentru relansarea ziarului“Adevarul” in Bucuresti si lansarea “Man Trucks” in Brasov. A urmat apoi un numar impresionant de evenimente, din care am invatat importanta celor mai mici detalii!
Corporate and private event solutions. Asta stim, putem si vrem sa oferim! Am fost “prezenti” si la evenimente restranse, dar ne place sa ne punem imaginatia si talentul la contributie in cadrul evenimentelor care ne permit acest lucru. Cand spunem “corporate and private event solutions” spunem food design adaptat tematicii evenimentului.

Sigla clientului si culorile acesteia ne inspira sa-i cream un cadru care sa ii puna in evidenta brandul. Am dovedit ca imaginatia noastra nu are limite si ca ne punem munca in valoare printr-o combinatie uluitoare de senzatii olfactive, vizuale si gustative! Asta pentru ca preparatele culinare trebuie sa se incadreze in spectacolul evenimentului, plecand de la “intrarea in scena”, pana la prezentare.

De aceea nu avem meniuri standard, ci implicam clientul in alcatuirea lor, in functie de specificul fiecaruia, de tipul de eveniment, de amploarea acestuia; astfel va asteptam sa concepem o “Arta culinara” impreuna cu Dumneavoastra!

De aceea, toate preparatele sunt produse in bucataria proprie, conform normelor si standardelor europene, certificate prin normele HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points). Iar pentru ca ne respectam clientii si noi insine suntem adeptii unei alimentatii sanatoase, nu folosim aditivi alimentari!

Pentru ca “nu intelegem” taxa de catering, nu o percepem!

Misiune

Ne dorim sa demonstram clientiilor nostrii ce inseamna ARTA CULINARA pentru Salt&Pepper si sa oferim o gama diversificata de servicii de inalta calitate, pentru ca ei sa se bucure de cele mai frumoase evenimente.

Total Quality Management este conceptul pe care noi il implementam de la inceput, pentru a asigura o satisfactie superioara a clientilor nostrii, prin calitatea ridicata a preparatelor culinare oferite si adaptarea ofertelor in functie de nevoile fiecarui client.

Aparitii in Presa, dupa cum urmeaza:

Ne-am petrecut duminicile cu Mihaela Radulescu, la “Duminica in familie”, Antena 1, ca sponsori,
Am primit Craciunul si Revelionul in stil“Confidential”, la Antena 2 alaturi de Cristi Brancu si Oana Turcu, tot ca sponsori.

Pana acum am numarat aparitii pe site-urile: avantaje, jurnalul, wall-street, capital, infofashion.ro, in Libertatea si Jurnalul National,

Am aparut “Confidential” in revista,

Ne-am anuntat aparitia pe comunicatemedia.ro si in revista de specialitate “Gastromedia”,

Ca parteneri media, am fost mentionati in spoturi radio la Pro FM, Magic FM, Kiss FM; in spoturi TV: la Acasa, Romantica, Kiss TV, Antena 1, Antena 2, Euforia; in machete de presa, in revistele: Bravo, Bravo Girl, TV Mania si in Libertatea si Compact.

In continuare vom continua e acest trend, astfel ca o sa va bucuram simturile prin aceleasi canale multimedia!

Aparitii la eveimente gen Concerte, cum ar fi :

Concerte:
Si suntem sustinatori fideli ai culturii:
Le multumim ca ne-au ales!
Agentii:

Lenny Kravitz, Def Leppard, Metallica(aici ne mandrim cu multumirile pe care managerul trupei a tinut sa ni le scrie personal), Black Eyed Peas, Massive Attack, Roisin Murphy, RBD, Thievery Corporation, Bucharest Masters of Jazz( Nigel Kennedy, Chick Corea&John Mclaughlin, Dianne Reeves, Al Jarreau, The World Famous Count Basie Orchestra dir.by Bill Hughes), Mircea Baniciu, Cleopatra Stratan, Wim Mertens, Whitesnake, Shakin’ Stevens, Iron Maiden, Sugababes, Moonspell, John Mclaughlin, Zucchero, Jose Carreras, Natalie Imbruglia, Mayumana, Koop, Nouvelle Vague, The Havana Lounge, Sting.

Vernisajele artistilor Roman Tolici, Andrei Cadere si lansarea programului”Friends of MNAC”.

Cabaret Events Hall, Orange Romania, ManTrucks, Casa Auto Bucuresti, Campari, Mediclim, Ford, Cetelem, Fiat, Mitsubishi, Terra Residence, Adevarul, Audi, Metro Romania, MaxMara, Bentley, Petrom, Class Living, Paper Trail Media, Avia Motors, Mercedes Benz Romania, Ambasada S.U.A, Deloitte, TNT Romania, Banca Millenium, Hercesa Imobiliare, Xiona WCM Management, Fundatia Societatea Reala, Novartis Pharma Services INC, Banca Transilvania, The Arc, Pana Light One Music, Prima TV, Azteco Motor Group, Liga Profesionista de Fotbal, BDG Import, Eco Construct, Stella Artois, Natuzzi Elanor Solutions, Rai Software, Euro Grawo Service, Delta Gas Cov, M Car trading, Sport Distribution Grup, U.P.F.R., Rexona.


BOOKING: